Electromontaje

Instalaţii electrice
De vânzarea sortimentului nostru este legată şi instalarea în continuare a acestuia, pe care o asigurăm prin intermediul societăţii noastre filiale OSMONT elektromontáže, s.r.o. Portofoliul serviciilor acesteia cuprinde soluţii complexe în domeniul alimentării electrice, securizării electronice, sistemelor antiincendiu şi video, producerii şi livrării distribuitoarelor de JT şi MT, revizuirii instalaţiilor electrice, sau instalaţiile complete ale proiectelor din surse regenerabile de energie. Fiecare proiect are repartizat un manager care asigură realizarea fără probleme a întregii lucrări nu numai la calitatea solicitată, dar şi în termenul stabilit. După recepţia şi predarea proiectului asigurăm mentenanţa în garanţie şi postgaranţie, cu garantarea trimiterii echipei service în termen de 24 de ore. 

Sisteme electronice de securizare, antiincendiu şi video
Securizarea casei, spaţiului de afaceri sau a proprietăţii constituie în zilele noastre un standard curent. Protecţia împotriva furtului şi a incendiului î-şi găseşte locul în clădirile şi spaţiile noi şi mai vechi. Pentru clienţii noştri avem în ofertă cele mai moderne soluţii în domeniul sistemelor electronice de securizare, antiincendiu şi video. Prin protecţia preventivă puteţi proteja nu numai familia dumneavoastră, dar şi proprietatea. Oferim clienţilor soluţia pe măsură, care este precedată de elaborarea documentaţiei necesare. Pasul următor îl constituie instalarea de specialitate, racordarea, instruirea şi mentenanţa completă. 

Instalaţii inteligente
Noţiunile de instalaţii inteligente sau de case inteligente şi-au găsit locul şi în condiţiile noastre. În domeniul instalaţiilor inteligente grupul IMAO colaborează cu mărci mondiale importante. Suntem partenerul certificat pentru instalaţiile inteligente KNX. Comandaţi întreaga casă sau întregul obiectiv dintr-o singură instalaţie şi asiguraţi-vă în acest fel confortul pentru dumneavoastră şi pentru familia dumneavoastră. Prin utilizarea tastelor de curenţi slabi, eventual a comenzilor de pe colector puteţi comanda obiectivul şi puteţi avea imaginea continuă a reglajelor actuale. Luminile, prizele dar şi comanda centralizată inclusiv a încălzirii, răcirii, asigurării obiectivului, raportării la distanţă sau a sistemului multimedia sunt sub control permanent. În plus aduc o economie semnificativă de energie, prin care aduc economii nu numai bugetului familiei sau al firmei, dar şi mediului ambiant.

            IMAO group | IMAO Republica Cehă| IMAO Slovacia | IMAO Bosna un Herțegovina | IMAO Serbia |IMAO Croația |incalzitor de apa hibrid